publisert

THE THIEF

THE THIEF i Oslo er ett av hotellene som betaler til Gramo for å fremføre innspilt musikk for gjestene sine, og vi lar oss inspirere av deres bevissthet og tanker rundt musikkbruk. Hotelldirektør Robert Holan gir oss her et lite innblikk i hvordan musikk og kunst kan være et viktig virkemiddel for å skape ønsket stemning.


-THE THIEF er kjent som et kunsthotell - og dermed er kunst og kultur særdeles viktig for oss. Musikk er kunst og noe som vi bruker aktivt for å sette den riktige stemningen på huset.

Vi har fått designet egne spillelister og har ulik musikk i de ulike områdene. Dette blir justert etter tidspunkt på dagen og antall gjester på huset. Vi vet hvor avgjørende "ambience" er for våre gjester og hvor viktig lydnivå og riktig type musikk er for å få en god totalopplevelse. Vi bruker musikk aktivt som et virkemiddel for trivsel og for å skape stemning, og vi utvikler kontinuerlig våre spillelister og tilpasser disse til ulike sesonger.

Vi har en del konsepter hvor musikk er sentralt og som er med på å underbygge vårt fokus på kunst og kultur.

THIEF MUSIC

THIEF MUSIC gjennomføres jevnlig utover året og er intimkonserter med etablerte artister. THIEF MUSIC Unplugged er vårt konsept for nye, usignerte artister som får en scene å formidle sitt verk på.

I tillegg har vi introdusert THIEF NOIR som er et nytt konsept hvor vi blander inn poesi, teater og musikk i en spennende og mystisk forpakning.

Vi jobber med musikk på denne måten for å skape en totalopplevelse for våre boende gjester, for å tiltrekke oss gjester utenfra og ikke minst for å holde oss relevante og attraktive. Vi vet at musikk er ett av de aller viktigste elementene for å skape stemning.

Andre aktueltsaker

28.4.23

Echo - hjertet i Gramo som pumper informasjon, penger og andre verdier

Echo er det tekniske systemet som sørger for at Gramo kan avregne og fordele vederlag individuelt til rettighetshaverne når for eksempel radiostasjonene bruker innspilt musikk.

Les mer
28.4.23

Echo - hjertet i Gramo som pumper informasjon, penger og andre verdier

Hoggorm Pizza

Gramo stakk innom Hoggorm Pizza i Bergen for å ta en prat med innehaver Christopher Haatuft. Vi var nysgjerrige på hans tanker rundt bruk av musikk i restauranten.

Les mer

Hoggorm Pizza

Gramo for bedrifter

Bruker du musikk som er hørbar for dine kunder og gjester?

Se hva du må gjøre

Hjelp og medlemsservice

For hjelp og service, prøv gjerne vårt infosenter eller snakk med en av våre medarbeidere.

Finn svaret nå
EN
NO
Gramo Logo
Medlemskap
Bedrift
Om Gramo
Kontakt oss
Aktuelt
Infosenter
Logg inn
Bli medlem
Medlemskap
Bli medlem
ISRC
Utbetaling
Utbetalingskalkuator
Hjelp for medlemskap
Bedrift
Gramo for bedrifter
Priskalkulator
Hjelp for bedrifter
Om Gramo
Om Gramo
Årsmøte
Årsrapport
Statistikken
Ledige stillinger