PENGER FOR MUSIKK SPILT I BELGIA

Norske musikere og artister har 3000 låter som er blitt spilt på radio i Belgia. En fersk utvekslingsavtale med Playright i Belgia gjør at de nå skal sende penger til Gramo slik at vi kan utbetale til deg som er blitt spilt på radio der, helt tilbake fra 2013.

Hvordan vet Playright hvilke låter du har spilt på?

Avtalen sier at vi skal utveksle informasjon om hvilke låter som er blitt spilt på radio i hvert vårt land, og hvem som spiller på de forskjellige låtene.

For å sikre at utbetalingene blir så riktig som mulig vil Gramo i løpet av høsten oppdatere vårt system med informasjon fra Playright, og de gjør det samme med informasjonen fra vårt system.

For å få penger må du registrere musikken din hos Gramo

Jo mer informasjon du har registrert om din musikk, jo større er også sjansen for å få penger når musikken din blir spilt på radio, også i utlandet.

Oppdater din diskografi - gå til Min Side

Gramos utvekslingsavtaler

For at du at du skal få penger når musikken din blir spilt på radio i utlandet har vi utvekslingsavtaler med følgende land:

Land Vederlagsbyrå Artist/musiker Plateselskap/mastereier
Danmark Gramex X X
Sverige Sami X
Sverige IFPI X
Finland Gramex X X
Island SFH X
Tyskland GVL X
Nederland Sena X X
Storbritannia PPL X
Irland RAAP X
Spania AIE X
Canada Actra/Artist X
Canada ReSound X
Brasil Abramus X
Belgia Playright X

Gramo jobber med å inngå avtale med Japan, Sveits og Portugal for artister og musikere, samt Canada for plateselskap og mastereiere.

Utbetaling - se hvordan du kan få penger for musikken din