DESEMBER-UTBETALING 2016 FRA GRAMO

Tradisjonen tro forsøker vi å bidra med noe ekstra på konto før jul. Dersom du har penger til gode får du disse på konto 16. desember.
Din kontooversikt på Min Side vil være oppdatert samme dato.

Avsluttende utbetaling for 2012

Vi gjør en avsluttende utbetaling for 2012. Det betyr at vi etter denne desember-utbetalingen slutter å fordele penger for musikk som ble spilt i 2012. Frist for å melde inn eller oppdatere informasjon om musikk som har blitt spilt på radio i 2012 er 1. desember

Vi kommer til å utbetale cirka 4,4 millioner kroner til artister og musikere, og cirka 5,5 millioner kroner til plateselskap og mastereiere, for musikk som er blitt spilt på radio i 2012. 

Oppsamling for 2013 – 2015

Vi gjør også en oppsamlende utbetaling for årene 2013 – 2015. Det betyr at vi betaler ut penger for låter som har blitt registrert,  identifisert, eller hvor informasjon om innspillingen har blitt endret etter hovedutbetalingen i sommer.

Norske artister og plateselskap har vi rimelig godt grep om ved hovedutbetalingen, så dere får normalt ikke like mye som de utenlandske.

Penger fra utlandet

Hvis din musikk er blitt spilt på radio i utlandet og vi har fått penger fra våre søsterorganisasjoner etter hovedutbetalingen i sommer, så får du med disse pengene nå på desember-utbetalingen.

Her kan du se oversikt over hvilke land vi utveksler penger med

Har du oppdatert personalia og diskografi

Har du spilt, sunget eller deltatt på en låt som spilles på radio, sørger vi for at du får betalt i kroner og øre. Men da må du huske å melde det inn til oss.

Du må passe på at diskografien din, kontonummer og kontaktopplysninger alltid er oppdatert.

På Min Side har du hele oversikten over medlemskapet ditt. Her kan du:

  • Endre kontonummer
  • Endre adresse
  • Oppdatere/legge inn diskografi
  • Se hvor og hvor mye låtene dine har blitt spilt
  • Se kontooversikt

Oppdatere personalia og diskografi – Gå til Min Side